دوربین تحت شبکه چیست؟

دوربین تحت شبکه چیست؟

از دوربین دیجیتال برای نظارت استفاده میشود. دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین های تحت شبکه جایگزین سیستم های مدار بسته آنالوگ میشوند که دهه های قبل به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته اند، اما به جای یک شبکه اختصاصی، از شبکه IP محلی استفاده میکنند که به راحتی به اینترنت دسترسی داشته باشند.

دوربین تحت شبکه چیست؟

دوربین تحت شبکه چیست؟

دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین پروتکل اینترنت، که معمولاً به آن دوربین تحت شبکه (IP) گفته میشود، یک دوربین فیلمبرداری دیجیتال است که دقیقاً مانند وب کم، داده ها را از طریق شبکه یا اینترنت انتقال و دریافت میکند.

برخلاف وب کم معمولی، این واحد مستقل با آدرس IP خاص خود کار میکند که برای انتقال تصاویر هم به چیزی بیشتر از اتصال به شبکه احتیاج ندارد. دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین IP دقیقاً همانند روش دیگر دستگاه های استاندارد شبکه مانند لپ تاپ، رایانه لوحی یا چاپگر به شبکه متصل میشود.

دوربین تحت شبکه یعنی چه؟

دوربین تحت شبکه یعنی چه؟

یک شبکه، در محاسبات، به گروهی از دو یا چند دستگاه یا گره گفته میشود که میتونند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. دستگاه ها یا گره های مورد نظر میتونند از طریق اتصالات فیزیکی یا بی سیم به هم متصل شوند. نکته اصلی این هستش که حداقل دو جز جداگانه وجود دارد و آنها به هم متصل میشوند.

مقیاس یک شبکه میتونه از یک جفت دستگاه یا گره ارسال کننده داده به جلو و عقب، تا مراکز داده عظیم و حتی اینترنت جهانی، بزرگترین شبکه موجود باشد. وجه اشتراک همه این شبکه ها، از کوچکترین تا بزرگترین، این میباشد  که به کامپیوترها و یا کاربران اجازه اشتراک اطلاعات و منابع را با یکدیگر می دهد.

سیستم تحت شبکه این مزیت را دارد که از دستگاههای شبکه استفاده میکند. این دستگاه ها دامنه دوربینهای IP را فراتر از سیستم های مداربسته گسترش میده اجزای سازنده دوربین مدار بسته تحت شبکه هم انواعی دارد.

مشخصات فنی دوربین تحت شبکه چیست؟

مشخصات فنی این دوربین ها چیست؟

دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین تحت شبکه دارای پردازنده داخلی میباشد  که قابلیت های بیشتری نسبت به دوربین آنالوگ به آنها میده. ویژگی هایی مثل تشخیص حرکت، تشخیص خط عرضی، دامنه دینامیکی وسیع و …

دوربین های تحت شبکه از پروتکل های استاندارد IP برای انتقال فیلم Motion JPEG ، MPEG یا H.264 استفاده میکنند.

وضوح تصویر دوربین های IP بسیار بالاتر از دوربین های مداربسته است. دارای وضوح بسیار بالا ۱۹۲۰ (H) × ۱۰۸۰ (V) میباشد .

بزرگنمایی دیجیتال یکی دیگر از ویژگی های سیستم دوربین IP است. بزرگنمایی دیجیتال به کاربر امکان میده تا “بصورت دیجیتالی” برای بزرگنمایی تصویر و فیلم ضبط شده، با قابلیت کار در شب و هم در روز بتواند تصویر را بزرگتر کند.

دوربین های تحت شبکه (IP) از رزولوشن و کیفیت بالا (بین یک تا دوازده مگا پیکسل)، برای تصویربرداری در محیط هایی با نور مختلف برخوردار می باشند.

یکی از عواملی که به کاهش هزینه سیستم IP کمک میکند هزینه کابل کشی است. دوربین IP از کابل کشی شبکه استاندارد (Cat 5e یا Cat 6) استفاده میکند. در نتیجه هزینه کابل کشی کاهش می یابد.

استفاده از قابلیت DNR 3D جهت کاهش نویز به ویژه هنگام ضبط تصاویر متحرک در شرایط نوری ضعیف و ارائه تصویر دقیق

درادامه

دارای تکنولوژیDWDR  در شرایط نور پس زمینه به دوربین کمک میکند تا تصاویر واضحی را ارائه دهد.

کار اصلی دوربین تحت شبکه، انتقال تصاویر بصورت کد گذاری شده روی بستر شبکه توسط کابل و سوئیچ شبکه و ضبط روی مرکز کنترل تحت شبکه میباشد .

بیشتر دوربین های شبکه دارای سنسورهای حرکتی و همچنین وب سرورهای داخلی با سیستم عامل لینوکس هستند که به آنها امکان میدهد از هر مرورگر وب تنظیم و مشاهده شوند.

دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین های IP یک راه حل امنیتی همه کاره هستند و به چیزی بیشتر از اتصال به شبکه احتیاج ندارند. دیگر نیازی به کابل های محوری، ایستگاه رایانه یا حتی برق سیمی نیست.

این دوربین ها مجهز به سنسور اسکن تدریجی  ۱/۲٫۸ با عملکرد بالا CMOS میباشد .

برای مطالعه: مشخصات فنی دوربین مدار بسته که قبل از خرید باید بدانید!

نحوه کارکرد دوربین تحت شبکه

نحوه کارکرداین دوربین ها

دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین تحت شبکه یک واحد همه کاره است و با دسترسی به آدرس IP دوربین کار میکند. دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین تحت شبکه (IP) سیگنال ویدئویی را به بسته های IP تبدیل میکند تا از طریق شبکه داده یا اینترنت به دستگاه ذخیره سازی شبکه مانند سرور، NAS یا با ذخیره سازی روی دوربین منتقل شود.

این دستگاه دقیقاً مانند هر دستگاه شبکه دیگری مثل چاپگر یا اسکنر به شبکه وصل میشود. با توجه به نوع دوربین، میتونه فیلم را در یک منبع حافظه متصل ذخیره کند، و برای ذخیره سازی به دستگاه دیگری در شبکه وصل شود یا فیلم ضبط شده را به اینترنت منتقل کند.

دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین تحت شبکه (IP) تقریباً همانند دوربین دیجیتال تصاویر را ضبط میکنند و فایل ها را برای انتقال از طریق شبکه، فشرده میکند. دوربین تحت شبکه (IP) ممکن است با شبکه سیمی متصل از طریق کابل اترنت به مودم یا روتر باند پهن یا بی سیم از طریق روتر WiFi استفاده بشه.

گاهی دیدن و کسب آگاهی بیشتر در رابطه با آنچه نمیدانیم سبب میشود که موضوع برایمان قابل درک تر شود برای بدست آوردن این اطلاعات میتونید به صفحه نمایندگی دوربین مداربسته هایکویژن مراجعه کنید.

سرور دوربین تحت شبکه

سرور  این دوربین ها به چه صورت است؟

سرور FTP برای دوربین های IP، گزینه ذخیره آنلاین دوربین امنیتی میباشد  که به شما امکان بارگذاری و ذخیره تصاویر و فیلم های دوربین مداربسته را در بستر شبکه می دهد.. با بارگذاری تصاویر دوربین امنیتی در سرورهای FTP، بدون پرداخت هزینه های اشتراک گران، می توانید از این مزایا بهره مند بشید:

  • از اطلاعات مهم backup بگیرید. حتی اگر سارقین، دوربین های امنیتی شما را دزدیده یا شکسته باشند، در آن صورت دیگر نیازی به ترس از دست دادن فیلم های دوربین IP نیست.
  • برای تماشای تصاویر دوربین در هر لحظه و هر مکان در گوشی همراه خودتان، باید به سرورهای FTP دوربین IP دسترسی داشته باشید.
  • پرونده های بزرگ را می توانید سریع و امن انتقال بدید. سرورهای FTP برای دوربین های IP میتونند در صورت قطع اتصال شبکه، انتقال پیشرفت را ذخیره کنند.
  • برای جلوگیری از کاهش سرعت شبکه در روز، زمان انتقال را در شب یا آخر هفته انجام بدید.

عملکرد دربازکن مجهز به دوربینIP   

دربازکن هایی که مجهز به دوربینIP  هستند بیشتر برای کنترل ساده تر رفت و آمد افراد طراحی شده است. دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین تحت شبکه به شما امکان استفاده از نرم افزار های پردازش تصویر را می دهد. نرم افزار تشخیص پلاک هم بر روی سرور نصب شده و قابلیت خواندن و پردازش پلاک را دارد.

بنابراین پلاک خودرو هایی که اجازه ورود به ساختمان دارند را بر روی سرور تعریف کنید. سپس دوربین به محض ورود خودرو پلاک آن را پردازش میکند و اگر با پلاک های تعریف شده مطابقت داشت، از طریق شبکه به سرور فرمان میده و سرور نیز عملکرد اجرایی را توسط مدار فرمان که به جک درب اتوماتیک متصل میباشد ، ارسال میکند. در نتیجه درب اتوماتیک نیز باز میشه.

خلاصه مقاله

دوربین های IP بزرگترین پیشرفت تکنولوژی از زمان تولید دوربین ها میباشند. دوربین تحت شبکه چیست؟ دوربین تحت شبکه، دوربینی است که از طریق شبکه محلی (LAN) و یا اینترنت داده ارسال و دریافت میکند. سیستم دوربین IP نوعی از سیستم مداربسته میباشد  که انتقال اطلاعات در آن بر مبنای پروتکل های شبکه صورت می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *